Mevzuat

Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik Devlet Arşiv Hizmetleri Hakkında Yönetmelik Eskimiş, Solmuş, Yırtılmış ve Kullanılamayacak Duruma Gelmiş Bayrakların Yok Edilmesi Usul ve Esaslarını Gösterir Yönetmekikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik MEB İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri Yönetmeliği Kamu Görevlileri Sendikaları ve Konfederasyonlarınca Düzenlenecek Üyeliğe Başvuru Belgesi, Çekilme Bildirimlerinin Şekli, İçeriği, Tutulacak Defterlerin Şekli, İhtiva Edeceği Bilgiler ile Kayıtların Düzenlenmesine İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik 07.09.2001 RG.24516 Kamu Zararlarını Tahsiline İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik Mal Bildiriminde Bulunulması Hakkında Yönetmelik MEB Ders Kitapları ve Eğitim Araçları Yönetmeliği MEB Kurum Tanıtım Yönetmeliği MEB Okul Aile Birliği Yönetmeliği MEB Okul Kütüphaneleri Yönetmeliği MEB Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliği MEB Öğretmenlerinin Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği MEB Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezleri Yönetmeliği MEB Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Yönetmeliği MEB Taşıma Yoluyla Eğitime Erişim Yönetmeliği MEB Döner Sermaye İşletmeleri Üretim Teşvik Primi Dağıtım Yönetmeliği MEB Bağlı Eğitim Kurumları Yönetici ve Öğretmenlerinin Norm Kadrolarına İlişkin Yönetmelik Öğretmenler Günü Kutlama Yönetmeliği Özel Eğitim Hizmetleri Yönetmeliği Özel Öğrenci Yurtları Yönetmeliği Özel Öğretim Kurumlarında Ücretsiz veya Burslu Okutulacak Öğrenci ve Kursiyerler Hakkında Yönetmelik TÜBİTAK ARAŞTIRMA VE YAYIN ETİĞİ KURULU YÖNETMELİĞİ MEB Özel Öğretim Kurumları Yönetmeliği (18.04.16) Taşınır Mal Yönetmeliği (24.04.16) Özel Motorlu Taşıt Sürücüleri Kursu Yönetmeliği (Yeni) Sözleşmeli Öğretmen İstihdamına İlişkin Yönetmelik MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI HAYAT BOYU ÖĞRENME KURUMLARI YÖNETMELİĞİ MEB Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği MEB Eğitim Kurumları Sosyal Etkinlikler Yönetmeliği MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI DENKLİK YÖNETMELİĞİ EĞİTİM MÜFETTİŞLERİ YÖNETMELİĞİ MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI DİSİPLİN AMİRLERİ YÖNETMELİĞİ ADAY ÖĞRETMENLİK VE ÖĞRETMENLİK KARİYER BASAMAKLARI YÖNETMELİĞİ