TÜM MÜFETTİŞLER DERNEĞİ (TÜM-DER) OLAĞAN GENEL KURULU

DUYURUSU

Sayın Tüm-Der üyelerine:

Yasal ilan süresinde belirttiğimiz Genel Kurul yapma isteğimiz Cumhurbaşkanlığının pandemiye yönelik yaptırımları nedeniyle ertelendiğinden, yasanın verdiği yetki kullanılarak Yönetim Kurulu kararımızla Olağan Genel Kurulumuz 6 ay süre ile 20 Ekim 2021 tarihine ertelenmişti.

Bu nedenle;

Olağan Genel Kurulumuz aşağıda yazılı gündem ile 20 Ekim 2021 Çarşamba günü saat 11.00’da Konak İlçesi EĞİTİMSEN 1 Nolu şubesindeki yasal salonunda yapılacaktır.

Gerekli çoğunluk sağlanamaması durumunda 27/10/2021 tarihinde aynı yer ve saatte OLAĞAN GENEL KURUL tekrarlanacaktır.

Tüm üyelerimizin olağan genel kurulu toplantısına iştirak etmesi önemle duyurulur. 19/09/2021

TÜM-DER

GÜNDEM: