GENEL KURUL YAPILDI

Tüm Müfettişler Derneği Genel Kurulu yapıldı. Dernek Başkanlığına yeniden seçilen Vecdi GÜLTEKİN konuşmasında: “Genel Kurula katılan üyelerimize teşekkür ederek, büyük bir olgunlukla gerçekleşen ve kendisini tekrar Başkanlığa layık gören üyelere şükranlarını sunarak” sözlerine başladı. “Geçen süre içerisinde pandemi nedeniyle bir araya gelemediklerini, fazla bir etkinlikte bulunamadıklarını, Ülkenin içinde bulunduğu olumsuzluklardan birliğimizi, beraberliğimizi muhafaza etmenin de güzel bir duygu olduğunu, Ülkemizde yaşamın normalleşmesi halinde daha çok etkinliklere yer vermeyi, meslek ve eğitim adına çeşitli faaliyetler yapmayı hep düşündüklerini” dile getirerek yeni yönetim, denetim ve onur kuruluna seçilen arkadaşlara başarı diledi.